Albumina jajeczna - Suplementy diety - odżywki - www.musclepower.pl

Albumina jajeczna – nazywana jest inaczej jajkiem w proszku i uzyskuje się ją z samego białka kurzych jaj. Jest to rodzaj wolnowchłanialnego białka, które charakteryzuje się blisko czterokrotnie mniejszym wyrzutem insuliny niż popularna serwatka białkowa. Białko zawarte w albuminie jest jednym z najlepiej przyswajalnych białek.
  • facebook
  • googleplus1
  • twitter
Napisz do Nas!
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies.Korzystając nadal z niniejszej strony, w tym klikając lub zamykając ten banner, zgadzają się Państwo na wykorzystanie technologii reklamowych i analitycznych (w tym plików „cookie”) na niniejszej stronie i innych stronach współpracujących z naszymi partnerami. Pamiętaj: Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zgadzam się
pixelpixelpixel